21 de maig 2010

“DESARRELATS”

Benvolguts/des,

Us envio informació de la peça de dansa que he contribuit a crear amb una de les escenografies i el vestuari.

Abraçades,

Fiona Capdevila
www.anticteatre.com


★ DIJOUS 20 A DIUMENGE 23 MAIG ★

COLECTIVO VALIENTE MONO

“DESARRELATS”

noves dramaturgies //10 € // socis 8 €

HORARIS ESPECTACLE
DIJOUS A DISSABTE: 21:00 H
DIUMENGE: 20:00 H

reservar: 93 315 23 54 anticteatre@anticteatre.com

DIRECCIÓ: Maribel Martínez
INTÈRPRETS: Sonia González, Maribel Martínez, Pablo Rega
AJUDANT DIRECCIÓ: Sonia González
COREOGRAFIA: Maribel Martínez i Sonia González
AJUDANT DRAMATÚRGIA: Marília Samper
MÚSICA I SO: Pablo Rega
ESPAI 1: Fiona Capdevila
ESPAI 2: Susanna Fernández
CUADRO: Helena Medrano -"multiplicidad de Celine"
VESTUARI: Fiona Capdevila
IL.LUMINACIÓ: Oscar de Pau
PRODUCCIÓ: Meri Notario

agradecimientos:
a todo el equipo de Valiente Mono y al equipo del Antic Teatre
i
Nath Ravlich
Nico Balcone
Manuel Atuan
Rosa Solano
Albert de "reparat millor que nou"
Inma Bonet de "zenit shiatsu"
Pilar Sanchez
Pau y Quirze de "espai palmares"

És un projecte de l'Associació El Artedero i el Col.lectiu Valiente Mono en col.laboració amb l'Conca, Institut del Teatre i La Piconera, Espai Palmeras.

“Los desarraigados” és un recorregut, tres instal.lacions nòmades on conflueixen i s´alimenten entre si el moviment, les propostes plàstiques i la proposta sonora. M´interessa especialment que el procés creatiu es converteixi en un intercanvi dinàmic entre parts, ja des de la seva concepció. Així, el treball multidisciplinar amplia les possibilitats de la investigació en l´escena contemporània i ens fa transitar els límits de cada disciplina a la vegada que els qüestionem.

La idea de la peça neix de la necessitat de plasmar una sèrie de contradiccions en torn al tema del desarrelament i la identitat múltiple i mutable que en resulta d´una vida nòmada, en contraposició amb la necessitat de pertinença i d´arrelament.

M´interessa de manera especial el gest, la dansa, el cos que sobreviu l´espai i genera recorreguts i lloc, que escriu i llegeix entre línies. Aquesta fisicalitat, la contraposició del cos i l´espai, és motor de la posada en escena.

Maribel Martínez va néixer a Córdoba, on es va titular de dansa clàssica i va estudiar contemporani. Es va traslladar a Sevilla l’any 95 per a continuar els seus estudis. L’any 98 es va instal·lar a Barcelona i des d’aleshores ha col·laborat com a intèrpret a companyies com Metros, Mar Gómez i Sol Picó, i va participar a processos d’investigació de Las Malqueridas. Va estudiar també Coreografia i Tècniques d’Interpretació al CSD de Barcelona on es va titular. Va començar a crear el 2004 i el 2007 com a resident de La Caldera amb el seu projecte “muéreme-muéreme”. Actualment compagina el seu nou projecte “los desarraigados” amb els seus estudis de teatre a Buenos Aires.