3 d’ag. 2009

ELS AMICS DEL MUSEU DEL CÀNTIR PROTAGONISTES DE LA FESTA DE SANT DOMINGO

Enguany, els Amics del Museu del Càntird'Argentona seran els organitzadors de les activitats lúdiques de la Festa del Càntir el dia de Sant Domingo: jocs infantils, aixecada de càntirs, etc.

La iniciativa per part d'aquest grup d'Amics de fer-se càrrec d'aquest conjunt d'activitats del dia de la Festa del Càntir ens ha omplert de gran satisfacció. Les seves ganes i entusiasme els han portat a recuperar jocs entorn al càntir que amb els anys s'havien anat deixant de fer i que creiem són prou identificadors de la nostra festa, com la cursa amb el càntir al cap i la travessa del càntir "quiniela"...

Val a dir també que, any rere any, durant la Festa del Càntir el Museu compta amb un gran nombre de col·laboradors, entre ells els Amics del Museu del Càntir i els membres del Patronat, que fan possible aquesta gran tasca que és tirar endavant una Festa que ha arribat ja a la seva 59a edició i que sense ells seria impensable realitzar!.

Així doncs, l'equip del Museu del Càntir i el seu Patronat us dona les gràcies a tots vosaltres per la vostra inestimable col·laboració.

Fina Carreras
Museu del Càntir
www.museucantir.org
Pl.Església, 9
08310 Argentona
93 797 27 32