4 de març 2009

Antoni Vendrell i Guasch (PEDRA VENDRELL)


Pedra Vendrell està ubicada a L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) i treballem principalment amb la pedra natural arenisca de la Floresta.

Pedra Vendrell és una empresa que va néixer amb l’aprenentatge de cinc generacions de picapedrers, treballant en obres tant importants i emblemàtiques com son el Monestir de Poblet, Vallbona de les Monges o Santes Creus (tots tres dins la ruta del Cister); la Catedral del Pi de Tarragona o la petita església de Sant Miquel d’Olèrdola.

Actualment estem treballant amb diferents organismes públics i privats per l’ensenyament d’aquest ofici mil·lenari a les generacions venideres. Sense deixar de banda el que ens a dut a embarcar-nos en aquesta empresa, que és treure profit d’un producte tan ecològic com és la pedra natural.

Un material noble, compacte i sense fissures que es pot convertir en qualsevol part estructural o decorativa d’una construcció com poden ser arcs, balcons, terres, portes o tot el que es pugui imaginar tant en obra nova com en restauració.

El que ens ha dut a participar en aquest projecte (Construmat 09) ha estat la il·lusió per obrir nous mercats; la possibilitat de trobar dissenys innovadors on poguer aplicar els nostres coneixements; treballar amb altres materials per combinar-los i treure productes moderns sense perdre mai el toc de l’artesà.

PEDRA VENDRELL
Part. Terra Cavada, s/n
Tel. i fax 977 87 14 20
Mòbil 609 044 035
43440 L’Espluga de Francolí

.