4 de març 2009

Publicació dels Incentius 2009


Bon dia,

Ha sortit la publicació de les bases d'incentius d'Artesania Catalunya avui en el DOGC, us poso l’enllaç:


Cordialment,

Xavier Villas i Balasch
Cap de Comercialització
Artesania Catalunya
Generalitat de Catalunya
Banys Nous, 11, baixos
08002 Barcelona
xvillas@gencat.cat
www.artesania-catalunya.com
Tel. 93 467 46 60
Fax 93 467 46 70

RESOLUCIÓ

IUE/507/2009, de 12 de febrer, sobre la convocatòria per a la concessió d'incentius per al foment de l'artesania catalana.

L'artesania ha contribuït històricament al desenvolupament econòmic i professional de Catalunya. Actualment el foment de les activitats artesanals constitueix un element dinamitzador, per a l'aprofitament dels recursos econòmics del territori i per a la creació de riquesa.

La importància de l'activitat artesanal i la necessitat de la seva promoció, tant a l'interior del país com als mercats internacionals, justifiquen plenament el recolzament de l'Administració, i per això cal mobilitzar els recursos que donin suport a les estratègies i les actuacions d'empreses i institucions de Catalunya en matèria d'artesania.

El Govern de la Generalitat ha estat sensible a les necessitats del sector i, per la qual cosa, el Programa 22 del Pla de dinamització del comerç urbà per al període 2006-2009, aprovat el 10 d'octubre de 2006, es refereix a la millora de la comercialització de l'artesania catalana amb l'objectiu de donar suport i tutelar la millora de l'empresa artesana per fer-la competitiva i sostenible, especialment en la seva comercialització.

En aquest sentit, i amb l'objectiu de fomentar la competitivitat de l'empresa artesana, promoure la comercialització dels productes artesans, difondre el patrimoni cultural de l'artesania, millorar l'estructura artesanal i garantir el coneixement dels oficis artesans, el Consell General del Consorci de Promoció Comercial, en la reunió del dia 11 de febrer de 2009, i amb els informes favorables de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, va aprovar les bases per a la concessió d'incentius per al foment de l'artesania catalana.

Per tant, i per garantir que els incentius es concedeixen amb criteris de publicitat i de lliure concurrència, i d'acord amb el que estableixen els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, que la desplega, i el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1
Fer pública la convocatòria per a la concessió d'incentius per al foment de l'artesania catalana.

Article 2
Donar publicitat a les bases del programa que regiran aquesta convocatòria, les quals figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

Disposició final

Aquesta Resolució entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 12 de febrer de 2009

Gemma Puig i Panadero
Presidenta del Comitè
Executiu
.