5 de març 2009

Organització i dinamització de les associacions d'artesans

.
2 ÀMBIT DE RECERCA I DESENVOLUPAMENT

2.2.1 Organització i dinamització de les associacions d'artesans.

Objectius:

Dotar d'instruments a les associacions d'artesans perquè puguin desenvolupar projectes en benefici dels seus associats, en particular, i del sector artesà, en general.

Actuacions incloses:

Contractació d'un gerent/gestor/secretari. La contractació pot ser amb dedicació completa a una única associació, o dedicació compartida, a temps parcial, i/o territorialment, per diferents associacions.

Adquisició d'equipament informàtic, programari, web i equipament d'oficina (s'exclou material fungible).

Despeses d'estructura (lloguer, despeses de funcionament , aigua, llum, telèfon, etc.).

Beneficiaris:

Associacions d'artesans o d'empreses artesanes integrades en la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAAOC).

Beneficis:

Associacions d'artesans o d'empreses artesanes amb 50 membres o més amb carnet d'artesà vigent, fins al 75% del cost total de les actuacions incloses, amb un ajut màxim de 20.000,00 euros.

Associacions d'artesans o d'empreses artesanes amb menys de 50 membres amb carnet d'artesà vigent: Fins al 75% del cost total de les actuacions incloses, amb un ajut màxim de 10.000,00 euros.

Sol·licitud:

A la documentació esmentada en la base general, les sol·licituds de participació hauran d'incloure un pla d'actuació específic per a l'exercici.

Atorgament:

L'obtenció de l'incentiu per a cada associació queda limitada a un màxim de tres exercicis.

Per a l'atorgament dels incentius es valorarà l'interès general del projecte presentat per al sector, la idoneïtat de l'acció a desenvolupar, la projecció que representa per al/s beneficiari/s i les capacitats estructurals per obtenir-ne el màxim rendiment.

Amb la proposta prèvia de l'òrgan col·legiat i la justificació documental posterior de la despesa suportada, es podrà realitzar una bestreta per la totalitat de l'import de l'incentiu concedit.
.