3 de maig 2013

TALLERS EXPOEBRE - ARTESANIA, TRADICIONS I RESTAURACIÓ


De l'1 al 5 de maig es podran fer diferents tallers d'artesania al recinte del pavelló firal. Lloc: Fira d'artesania

Tallers de Patchwork

Es podrà triar entre fer un coixinet d'agulles o un quadrat amb butxaca per guardar coses, a càrrec de la Sra. Teresa Altés.

Artesanes d'Arnes

Ens presenten uns tallers d'iniciació al Tapís, a càrrec de la Sra Marisa Huguet i uns tallers per fer espelmes amb cera d'abella, a càrrec de la Sra. Teresa Pallarès.

AART.TEBRE- Associació d'Artesans de les Terres de l'Ebre

Es podran fer tallers de: baster, fusta, pedra, imatgeria, torn ceràmica, enquadernació, reixeta, pauma i/o estuc imitació fusta.

A càrrec del Sr. Emili Arbonés, Sr Goldero, Sr Agustí Forcadell, Sr. Joan Iniesta, Sr. Josep Papaseit, Sra. Miriam Latorre, Sra. Teresa Arasa, Sra. Magda Armengol i Sra Ana Balart.

Podrem realitzar d'activitats tradicionals amb DeltaPolet: activitats continues de birles tradicional i demostracions de tirar el rall, a càrrec del Sr. Josep Bertomeu. Lloc: Espai turisme

De l'1 al 4 de maig podrem gaudir del Bus Alícia amb entrada lliure i visita guiada gratuïta al seu espai d'exposició.

El dia 2 de maig hi haurà un taller especial per a professionals de la restauració “Aquí no es llença res! centrat en estratègies per reduir el malbaratament d'aliments en l'entorn de la restauració, tot treballant amb productes i preparacions estacionals i de cuina d'entorn.

Més informació aquí