30 de gen. 2009

PROJECTE ZERO ART


El projecte empresarial Zero Art neix amb el propòsit de crear un nou sistema de botiga que sigui un petit mercat d'objectes artístics on els artesans que comencen puguin mostrar els seus productes i posar-los a la venda, fent-se ells mateixos el seu propi stand al seu gust. La idea és que el públic pugui observar una varieta
t de productes fets a ma que tinguin com a nexe en comú l'art, la innovació i la creativaitat. Es dóna gran importància a la utilització de materials ecològics, reciclats i/o treballats per ONG's, així com que els materials utilitzats siguin fabricats en el nostre país.

Paral·lemanet, a la 2ª planta, ara en construcció, s'hi està fent una galeria d'art on es faran exposicions periòdiques d'artistes emergents del país que no tenen l'oportunitat d'exposar la seva obra en una galeria. També està previst fer-hi presentacions d'actes culturals, reunions, conferències, col·loquis, i tot allò que pugui enriquir el barri Gòtic i la cultura catalana. També s'està fent una pàgina web (www.thezeroart.com) actualment en construcció, per oferir els nostres productes i serveis per la xarxa amb la idea de fer una tenda virtual, paral·lela i complementària a la botiga física.

Aprofito l'oportunitat perqué tota persona que estigui interessada en mostrar o exposar els seus productes es passi pel carrer de Regomir, nº 22 de Barcelona (Gòtic) on amb molt de gust l'atendrem.


Atentament,

Gregori de Aulestia

Director de Zero Art