10 de febr. 2011

CONSTRUMAT 2011

Ens plau informar-vos que Artesania Catalunya organitza una nova participació d’empreses artesanes amb el carnet d’artesà professional al saló Construmat, que tindrà lloc entre els dies 16 i 21 del pròxim mes de maig al recinte Gran Via de Fira Barcelona, amb l’objectiu de promoure la presència dels oficis artesans relacionats amb la construcció i l’entorn arquitectònic entre els principals operadors del sector (arquitectes, interioristes, etc.).

Artesania Catalunya es fa càrrec de tota la coordinació i gestions de la participació, realitzant la reserva d’espai, muntatge de l’estand, publicitat, promoció i comunicació i pagament dels serveis a contractar per al desenvolupament de la fira.

L’estand és obert a 4 cares, amb un espai central d’atenció als visitants i amb espais individuals per a cada expositor, però en un format diferent al clàssic de "box". S’estructura en base a uns mòduls expositius, prestatgeries en retícula i vitrines perimetrals on poder exposar peces representatives del treball de l’empresa i imatges de tasques realitzades, amb una breu explicació individual de l’especialització de l’empresa amb uns tòtems identificadors. El nombre màxim d’expositors és de 20 empreses.

Agrairem que ens indiqueu, en data límit 25 de febrer, si podeu estar potencialment interessats en participar en aquesta acció al següent correu electrònic: mcalls@gencat.cat. A les empreses que hagin manifestat el seu interès inicial se les convocarà a una reunió informativa a les instal·lacions d’Artesania Catalunya, en la que s'exposaran tots els detalls relatius a la presència i es presentaran els renders de la distribució de l’estand. A partir d’aquesta reunió els assistents hauran de confirmar si desitgen incorporar-se en ferm al projecte.

La quota de participació és de 1.000 € (+IVA) per expositor, que inclou tots els aspectes esmentats anteriorment (i que ja incorpora la subvenció per als expositors) , la qual haurà de ser abonada en dos pagaments, un a la confirmació per part de l’empresa de la seva participació, i l’altre abans de l’inici de la Fira.

Salutacions cordials,

Artesania Catalunya

Consorci de Comerç, Artesania i Moda

Departament d’Empresa i Ocupació

Banys Nous, 11 | 08002 - Barcelona | Tel. 934674660 | Fax 934674670

info@artesania-catalunya.com http://www.artesania-catalunya.com