24 de febr. 2011

Mercat Ecològic del Vallès

Des dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Rubí i Sant Quirze del Vallès s’està treballant l’inici d’un mercat de productes ecològics i artesans. Després de totes les tasques realitzades fins al moment perquè el mercat sigui una realitat, s’ha obert el període de sol·licitud de parades, entre els dies 23 de febrer i el 5 de març. El mercat iniciarà la seva activitat el 16 d’abril.

El mercat de 15 parades i amb celebració setmanals tots els dissabtes de l’any (exceptuant períodes de vacances), amb itinerància als quatre municipis, disposa d’un reglament regulador i una ordenança fiscal comuna als quatre ajuntaments. D’acord amb el reglament, el mercat només acceptarà sol·licituds de productors o distribuïdors amb segell que acrediti que té un producte ecològic o artesà.

Ens adrecem a vosaltres per poder arribar als artesans amb carnet d’artesà que estiguin interessats en el Mercat Ecològic del Vallès. Adjuntem la carta que també hem fet arribar a la DAR i a la CCPAE en el mateix sentit, demanant que ens pugueu fer difusió entre els productors i artesans amb carnet i segell.

De la mateixa manera també us adjuntem el reglament del mercat.

(Més informació a www.mercatecologicdelvalles.cat)

Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment i esperem la vostra resposta.

Salutacions i gràcies,

Mercè Clusellas Boix
Responsable tècnica del Servei al Comerç i Consum

Masia Can Barra, passeig Can Barra s/n
| 08192 Sant Quirze del Vallès | Tel 937215208

merce.clusellas@santquirzevalles.cat ;| www.santquirzevalles.cat