5 de des. 2008

Associació d'Artesans d'Osona Introart


Introart és una associació artística que vol representar tot el sector artesà i d’ofici de la comarca d’Osona. No es pretén establir cap cànon ni marcar cap tipologia d’artesans o artistes plàstics, únicament vol potenciar el sector des de la visió de promoció econòmica davant els reptes d’aquest nou mil·leni.


Objectius: Canalitzar la informació de les mesures i actuacions tan a nivell espanyol com català que ens concerneixin des de la nova llei d’autònomes, passant pels incentius i subvencions, fires professionals, premis, comercialització, perquè arribi als interessats sense filtres.

Rebre les inquietuds del sector amb les diferents sensibilitats i realitats que hi conviuen per elaborar una proposta representativa i en la que tots ens hi sentim còmodes, prioritzant la professionalitat i el producte de qualitat.


Ser l’interlocutor amb les administracions.


Engegar projectes que dinamitzin el sector: empremtes d’Osona, exposició a la seu d’Artesania Catalunya l’any 2010, projectes amb alumnes de l’escola d’art que son la nova generació, col·laboració amb altres associacions i federacions del sector tan d’àmbit català com espanyol.

Disposar d’un servei d’atenció al soci on solucionar dubtes, donar documentació legal, informar d’ajuts i subvencions, assessorar projectes particulars i col·lectius, donar informació de fires tan professionals com artesanes, presència a internet des de la pàgina Intro Art.


Ges d'Avall, 15

08570 Torelló

Tel. 938-505-296

introartosona@gmail.com