8 de des. 2008

Barcelona Degusta 2009


Artesania Catalunya està avaluant la possibilitat d’organitzar una presència de productes artesans vinculats amb la taula i la cuina a la fira Barcelona Degusta, que se celebrarà a Barcelona entre els dies 6 i 9 de març de 2009.

Aquesta actuació seria amb voluntat de promoure la presència dels productes artesans relacionats amb la restauració i la gastronomia entre el consumidor final, al qual s'adreça aquesta fira. En aquest sentit, el sector on s’ubicaria la nostra presència dins de Degusta seria el de Basar, on es produeix la venda directa de productes alimentaris i vinculats amb l'alimentació.

Per tal de conèixer si hi ha prou tallers artesans interessats en participar en aquesta actuació, agrairem que ens retorneu contestada la fitxa tècnica adjunta a les nostres instal·lacions de Banys Nous, 11 - 08002 Barcelona, a l’atenció del Sr. Xavier Villas i Balasch, Cap de Comercialització, en data límit 31 de desembre de 2008. Adjuntem també un PDF informatiu de la Fira.

En cas d’haver-hi interès suficient per part del sector, se sol·licitarà un dossier que contingui informació específica dels productes amb els que es desitja participar, i es durà a terme una selecció entre els tallers artesans interessats, per tal de garantir la diversitat de productes i la màxima qualitat de les propostes.

Els participants hauran d'abonar una quota de participació, si bé el cost principal d'aquesta presència serà assumit per Artesania Catalunya.

La participació en el projecte no comportarà la presència directa a la Fira dels representants dels tallers, sinó només la cessió de productes per a l'assortiment de l'espai de venda que es muntaria amb aquesta finalitat.

Aquest espai de venda seria gestionat per una empresa externa que seria la responsable de la seva atenció, sota la supervisió d'Artesania Catalunya, i la posterior liquidació de les vendes de producte efectuades a les empreses participants.

Per a qualsevol aclariment o consulta, podeu adreçar-vos a l’àrea de Comercialització d’Artesania Catalunya.

Cordialment,

Xavier Villas i Balasch
Cap de Comercialització
Artesania Catalunya
Generalitat de Catalunya
Banys Nous, 11, baixos
08002 Barcelona
xvillas@gencat.net
www.artesania-catalunya.com
Tel. 93 467 46 60
Fax 93 467 46 70

Nota del gestor: La fitxa adjunta us la podem fer arribar des de la FAAOC. Només cal fer un correu electrònic a gestor@faaoc.cat demanant-la.