17 de des. 2008

Eventos del Mundo

.
Desde la FAAOC us fem a mans informació de les dues entitats que més punts han obtingut per a participar a la fira de l'Avinguda Portal de l'Àngel 2009. En aquesta entrada, informació sobre TARN AVERON-EVENTOS DEL MUNDO.

“UNA ESTRATÈGIA SOCIOCULTURAL I DE COMUNICACIÓ A LA MESURA DE LES SEVES NECESSITATS”

Trobi en el nostre lloc La resposta a les necessitats tant de les Institucions, Entitats i de les Organitzacions en Esdeveniments Socioculturals i de Comunicació.

Per a donar una atenció personalitzada, contem amb un equip de Professionals especialitzats en l'organització de projectes, garantim tots els serveis necessaris per a la realització d'Esdeveniments Soci - Culturals i de Comunicació. Solucions “clau en mà” que condueix a l'èxit del seu projecte.

Consulti tot el nostre procés:

Vegi la Metodologia que utilitzem, les Solucions que oferim, les nostres Referències on podrà veure fotos d'alguns dels més importants esdeveniments que intervenim. Si al final té algun dubte o pregunta, o simplement desitja convertir-se en el nostre Client, Contacti'ns. Tingui en compte que els nostres Clients són el més important en el nostre treball.

EVENTOS DEL MUNDO (
www.eventosdelmundo.es)