8 de des. 2008

Construmat 2009


La FAAOC (Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya), en col·laboració amb Artesania Catalunya, organitza, per segona edició, la participació conjunta d’artesans a la fira Construmat, que se celebrarà a Barcelona entre els dies 20 i 25 d’abril de 2009.

Aquesta participació té l’objectiu de promoure la presència dels oficis artesans relacionats amb la construcció i l’entorn arquitectònic entre els principals operadors del sector (arquitectes, interioristes, etc.).

Entre els artesans interessats en participar es durà a terme una selecció, per tal de garantir la diversitat d’oficis i la màxima qualitat de les propostes. Si esteu interessat en formar part d’aquesta acció, ompliu si us plau la fitxa adjunta i feu-nos-la arribar a les nostres instal·lacions de Banys Nous, 11 – 08002 Barcelona, a l’atenció del Sr. Xavier Villas i Balasch, cap de comercialització, en data límit 15 de gener de 2009.

Atentament,

Gemma Amat i de Broto
Directora

Barcelona, 5 de desembre de 2008

Nota del gestor: La fitxa adjunta us la podem fer arribar des de la FAAOC. Només cal fer un correu electrònic a gestor@faaoc.cat demanant-la.

1 comentari:

David Gibernau ha dit...

Us indiquem que Artesania Catalunya es fa càrrec de la part principal de la participació (construcció estand, etc.), i la part que assumeixen els expositors és la de contractació de l'espai. Aquesta contractació la fa la FAAOC,i es prorrateja la quota entre els participants. Posteriorment, la FAAOC sol·licita un incentiu que vé a cobrir el 50% d'aquest import i, un cop la rep, la distribueix entre els expositors.

No tenim totalment definides les condicions per a la participació del 2009, doncs anirà en funció del nombre de participants. En l'edició del 2007, amb 19 expositors, cadascun va abonar inicialment una quantitat al voltant de 1.200 €, dels quals posteriorment va percebre el 50% d'incentiu; per tant, el cost final era d'un 600 € per expositor.

En aquest moment, però, estem en convocatòria oberta, i fins que no acabi el termini i no sapiguem quants interessats en participar hi ha, i es faci la selecció, no podrem tancar definitivament el cost per a cada taller participant. Per tant, li suggerim que ens envii la seva sol·licitud i. a partir d'aqui, anirem definint conceptes i ampliant les dades.

Cordialment,

Xavier Villas