3 de maig 2011

25 aniversari ACC

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, es complau a convidar-vos a la inauguració de l’exposició “25è Aniversari de l’ACC” que tindrà lloc el proper 4 de maig a les 19,30h a Artesania Catalunya, al carrer dels Banys Nous, 11.

L’Associació Ceramistes de Catalunya és una entitat fundada l’any 1986 que aglutina més de 350 socis de Catalunya i territoris de parla catalana. La seva funció és la divulgació de la ceràmica des de diferents vessants: cultural, artística i comercial. Amb aquesta finalitat organitza fires, exposicions, cursos, conferències i altres activitats.

Des del principi s’han establert uns vincles entre Artesania Catalunya del CCAM, i l’ACC, resultat dels quals han estat molts projectes per la cerámica creativa d’autor i comercial. Ja l’any 1987 s’inicià la primera mostra del col·lectiu a l’espai aleshores anomenat Centre Permanent d’Artesania, situat al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Els 25 ceramistes participants en aquesta mostra representen els 25 anys de vida de l’associació i la totalitat dels nostres socis professionals.

25 ANYS - 25 CERAMISTES (per ordre alfabètic):
Antònia Palau · Antònia Roig · Barbaformosa · Carles Vives · Carme Riu · Esther Ramos · Jacint Comelles · Joan Carrillo · Joan Serra · Jordi Aguadé · Jordi Marcet i Rosa Vila-Abadal · Jordi Serra · M. Teresa Capeta · Mercè Coma · Mercè Mir · Mia Llauder · Núria Pie · Paulí · Rafaela Pareja · Ramon Fort · Ricardo Campos · Rosa Cortiella · Samuel Bayarri · Sedó · Teresa Gironès