7 d’oct. 2011

Convocatòria Empremtes de Catalunya octubre 2011





Benvolgut/da artesà/na,

Ens plau convidar-vos a la propera convocatòria per a la botiga d'Empremtes de Catalunya.

Cal presentar la següent documentació:

1- Un màxim de 5 productes diferents. És necessari acompanyar-los d'un albarà valorat.

2- Una fitxa (model adjunt) totalment emplenada per a cada producte presentat que inclogui les dades bàsiques del producte: mides, preu al major, embalatge, gamma de colors i les diferents grandàries si s'escau, família de vinculació, breu text de definició de la peça i sobretot els materials emprats, a presentar conjuntament amb els productes.

3- Les propostes s’han de presentar a Artesania Catalunya (c/ Banys Nous, 11) els dies 26, 27 i 28 d'octubre. L'horari de lliurament és de 9h a 14h (Marina Calls) i de 15h a 19h (Laura Camacho). Si ho voleu portar en cotxe tingueu en compte que l'horari d'accés al nostre carrer, zona restringida al trànsit, és de 8h a 11h i de 15h a 17h.

4- La recollida de les peces serà els dies 4 i 7 de novembre en el mateix horari que el de lliurament. Les peces que no hagin estat recollides en les dates indicades, Artesania en podrà disposar en la manera que consideri més adient.

5- MOLT IMPORTANT per a aquesta convocatòria heu de presentar només aquells productes que, en cas de ser seleccionats, pugueu fer arribar a la botiga com a màxim el 24 de novembre de 2011És imprescindible respectar aquesta data perquè aquells productes que no s’hagin presentat en el termini indicat NO seran admesos, doncs perjudica el bon funcionament de la botiga.

A més, els que teniu una peça que ja forma part d'Empremtes de Catalunya i que pertany a una col·lecció, podeu aportar la resta de les peces que la completen.

Us adjuntem el tríptic informatiu amb les 27 famílies en què cal inspirar-se per la presentació del producte (la família 28 d'Oficis Singulars, és un projecte intern d'Artesania). 

Cal tenir en compte que falten productes de les disciplines com el tèxtil, fusta, forja, ceràmica, paper, cuir, fibres naturals, vidre i sobretot productes orientats a l'home

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a : ccam.artesania@gencat.cat 


En espera de rebre les vostres propostes, rebeu una cordial salutació,



Àrea d'Artesania
Consorci de Comerç, Artesania i Moda
Departament d’Empresa i Ocupació

Banys Nous, 11 | 08002 - Barcelona | Tel. 934674660 | Fax 934674670