8 d’oct. 2011

FIRA LES MANS I LA TERRA - 5 de NOVEMBRE

Benvolguts/es artesans i artesanes, Ja tenim ubicació definitiva per el que serà la II FIRA D'ARTESANS a MONTORNÈS DEL VALLÈS. Dons bé, serà al mateix indret que l'any passat: Plaça PAU PICASSO, dia 5 de novembre, de 10 a 20 hores.

Per els que no heu vist la convocatòria anterior, us donem de nou informació.

L'Ajuntament de Montornès en conveni amb la FAAOC, porta a terme enguany la II FIRA d'Artesans, LES MANS I LA TERRA .Hi han 20 estands cedits per Artesania de Catalunya, per tant i donat que l'Ajuntament no cobra cap despesa , la FIRA ÉS GRATUÏTA. D'aquest 20 estands , hi hauran quatre que podran portar a terme un taller demostratiu, de manera pautada, a ser possible No és repetiran els tallers portats a terme l'any anterior, però tot dependrà de les propostes que és rebin.

Aquest tallers estaran remunerats per l'Ajuntament amb un import de 153,00€ ( iva inclòs). Per tant envieu les vostres propostes (els que no ho heu fet) per poder fer la selecció.
Per altra part, l'Ajuntament també vol portar a terme dos tallers participatius en un local que ells cediran, un al matí i un altre a la tarda. En aquest sentit feu arribar les vostres propostes i pressupost directament a: Fermí Cueva, cuevadf@montornes.cat  93 572 11 70.

Aquests artesans també poden gaudir -ne d'un estand de vendre el seu producte, sempre ( es clar) que tinguin a algú atenent-lo.

També és vol comptar amb un TALLER DE RAKÚ.

Atenció Ceramistes feu arribar les vostres propostes i pressupost al Fermí .

Qualsevol dubte :
Fermí Cueva Doñate
Servei d'Empreses i Comerç
Medi Ambient i Sostenibilitat Ajuntament de Montornès del Vallès
Tel.  93 572 11 70 (ext. 9124) - Fax  93 572 00 38
Marian Reyes i Vivó
Gestora Cultural
Tlf.: 691.34.32.15
      93. 664.34.17
Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya