31 d’ag. 2010

4a Trobada de Vidriers a Cervelló

La indústria del vidre, a partir del segle XIX i fins al tancament de la darrera fàbrica l'any 1989, va ser el motiu del desenvolupament econòmic de Cervelló.

Els dies 2 i 3 d'octubre de 2010, l'Ajuntament de Cervelló i l'Associació Catalana de les Arts del Vidre portaran als carrers de Cervelló la 4a Trobada del Vidre.

Gran quantitat dels habitants de Cervelló van treballar en alguna de les fàbriques existents o en els tallers i petites indústries complementàries.

Per quart any consecutiu, en el marc de la Trobada del Vidre, comptarem amb les mostres, tallers i exhibicions dels artesans del vidre, que faran recordar als més grans i serviran per donar a conèixer als més joves les tècniques d'aquest ofici.

La Trobada de Vidriers vol esdevenir un referent a nivell de Catalunya per als professionals, els artesans, els vidriers i els interessats en general, en l'elaboració i el tractament del vidre.

Ubicació: Plaça de la Biblioteca
Horari: d'11 a 14 i de 17 a 20 hores

Demostració de vidre bufat i vidre de llum: El foc i el vidre s'associen per crear formes guiades pels nostres mestres vidriers.

Taller de fusing per a nens: De la ma d'Aventurina, i dirigit a nens i nenes, aquest taller permet realitzar peces amb vidre pla i decorar-les.


En anteriors episodis...