12 d’ag. 2010

Mercat d'artesania a Tarragona

Durant tots els dissabtes dels mesos de juliol, agost i setembre es celebrarà el primer mercat d'artesania professional al barri marítim del Serrallo organitzat per l'associació de veïns del barri del Serrallo i de l'associació ARCS ( Associació de Restauradors i Comerciants del Serrallo), amb la col.laboració del Port i el suport de l'empresa tarragonina Puzle.

L'objectiu principal d'aquests mercat és establir-lo com a un punt d'interès cultural i artístic per a la ciutat i per als seus visitants, creant un nou esdeveniment de referència, dins dels mercats professionals d'artesania de Catalunya, apostant per la difusió i divulgació dels diferents oficis o treballs de les nostres demarcacions.

La intenció del mercat és apropar els diferents productes manufacturats a través de demostracions o explicacions dels diferents sectors, així, el públic, tindrà l'oportunitat de conèixer els artesans de la província de Tarragona.

La ubicació del mercat d'artesania serà el nou passeig marítim del Serrallo, ( carrer Trafalgar). L'horari serà de 6 de la tarda a 12 de la nit. No acceptarem cap article/producte de revenda. El mercat de moment serà gratuït. Truca ns i en parlem. Si esteu interessats en participar-hi truqueu a :

Carme Rodriguez 676355389
Josep Mª Guillen 630571527
--
Carme Rodriguez Garcia
Puzle S.L