12 d’ag. 2010

L'ACC estrena "newsletter"

Estrenem un nou canal de comunicació

Per arribar a més públic

Gràcies a aquesta nova eina de comunicació, l’ACC arribarà a molt mes públic, tant associats, com gent interessada, compradors, participants en activitats... i tota aquella gent que així ho expressi, augmentant l’impacte de la nostra associació en l'entorn.

Aquesta presència més continuada ha de propiciar una major afluència de públic a la renovada seu, amb el que tal vegada incrementarem les vendes.

El newsletter te la propietat d'esquivar els controls de spam (correu no desitjat) que les bústies electròniques normals tenen, facilitant el visionat del nostre e-mail. Igualment cada mes reporta estadístiques sobre qui ho ha vist, i quines adreces són defectuoses, fent cada dia la nostra llista de contactes més eficaç.

Per ampliar la difussió

Aquest newsletter també s’enviarà en format de targetó invitació per les activitats que realitzem a associats, gent interessada, museus, galeries, organismes públics, sponsors…

També en format de nota de premsa per tots els mitjans de comunicació actius al nostre voltant; periòdics, revistes, revistes especialitzades, agendes culturals, televisions, ràdios, agències de notícies, blogs i webs especialitzades…

I finalment com a comunicació interna entre els associats, complementant el butlletí amb molta més rapidesa, flexibilitat, i una despesa molt més inferior a aquest.

Ja tenim prop de 700 adreces!!!

Esperem que ajudi a aconseguir l’impacte mediàtic que tots perseguim per l’ACC.

Per millorar la comunicació

Amb més canals de comunicació es pot aconseguir una major implicació dels associats, una impressió més positiva davant els organismes públics que ens recolzen, davant els esponsors que volen vincular la seva imatge a la nostra, altres associacions professionals...

En definitiva, amb la millora de la comunicació tot són avantatges.

També molt i molt important en aquesta millora és la nova pàgina web que està a punt de néixer, i que encara que coparà molts esforços, pot arribar a constituir-se com una seu virtual d’importància internacional, amb molt més trànsit humà, i amb molta més vida que la pròpia seu física, docs no tanca mai, i està a prop de tothom.

Seu, C/ Doctor Dou Nº7
Tel: 93 3188510
E-mail: gestor@ceramistescat.org
http://www.ceramistescat.org

powered by GraphicMail