24 de març 2011

3r debat IV Cicle de debats Parlem de comerç!

Benvolgudes i Benvolguts,

Ens plau convidar-vos altercer i últim debat del Cicle de debats Parlem de Comerç! sota el títol:

"El comerç i les noves tecnologies: Una oportunitat per a qui?" quese celebrarà el proper 6 d'abril a les 10h al lloc habitual a l'espai Francesca Bonnemaison, sala la Cuina, Sant Pere mes baix número 7 de Barcelona.

Les noves teconologies han ajudati recolzat la gestió de les empreses del nostre país. Hem vist com els processos de gestió de les mateixes han millorat el seu grau de dinamisme i la seva competitivitat; Com s'està aprofitant tot el ventall que aporten les noves tecnologies?

Un pensament erroni, és pensar que el comerç urbà no té lloc davant d’aquestes eines, parlar de noves tecnologies és parlar de noves formes de comunicació, de xarxes socials, de compra on line, de promocions, de seguiment, de valoració, d’atenció al client, d’eliminar distàncies, etc. Tot, a priori avantatges, però no ens pot aportar alguns inconvenients? Inconvenients per a qui? Amb objectius prèviament establerts, amb mesura, amb reflexió i professionalitat haurem de saber perquè les necessitem. En un entorn com el nostre, el comerç urbà amb el seu valor de proximitat haurà de continuar pedelant i apostant per les noves i futures tecnologies.

Participaran en aquest debat:

Antonella Broglia. Consultora Infonomia.Empresa dedicada als serveis professionals de l'innovació.

Marc Cortés Ricart. Soci director de Roca Salvatella i professor de "e-marketing practices and Social Media" ESADE.

Santiago Rodríguez de Miguel. Cap Global de Social Media.Privalia. MBA per la Universitat de Berkeley, California.

Ricard Espelt Rodrigo. Regidor de Noves Tecnologies i Promoció Econòmica i Turística de l'Ajuntament de Copons. Impulsor de projectes de participació ciutadana i xarxes col·laboratives.

Moderarà aquest debat: Susana M.Diaz Fernández. Professora de Psicologia de les organitzacions Universitat de Barcelona. Responsable de projectes de la Fundació Universitària Martí l'Humà.

En breu, us farem arribar el díptic per correu electrònic, però ja us podeu inscriure a l'adreçasegüent:

Tot esperant que sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació,

Servei de Comerç Urbà

Àrea de Comerç

Diputació de Barcelona