9 de des. 2009

Especial 12x12

Barcelona Digital, el centre tecnològic de les TIC a Catalunya, conclourà el cicle de Debats sobre l’Economia Digital 2009 amb un Especial 12x12, on 12 reconeguts professionals de diferents disciplines, tals com el dissenyador Xavier Mariscal o el periodista i meteoròleg de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina, participaran com a ponents en aquesta jornada.

L’Especial 12x12 tindrà lloc a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona el proper 15 de desembre, de 9 a 12 hores.

Pensem que aquest acte pot ser del vostre interès i per tant, és un plaer convidar-vos a l'Especial 12x12 i us preguem que reenvieu aquesta invitació a totes aquelles persones que creieu que poden estar interessades.

castellà


Barcelona Digital Centre Tecnològic té el plaer de convidar-te a l'ESPECIAL 12x12 dels DEBATS SOBRE L'ECONOMIA DIGITAL

Què tenen en comú Xavier Mariscal, Tomàs Molina, Guillamino, Christian Escribà i 8 professionals més?

Que tots ells, innovadors en les seves disciplines, ens acompanyaran el proper 15 de desembre en l'Especial 12x12 per mostrar-nos com les TIC han impactat en el seu negoci i han contribuït a la seva diferenciació.

De ben segur, aquesta jornada serà una gran cloenda dels Debats sobre l'Economia Digital del 2009.

T'esperem el
15 de desembre, al CaixaForum, de 9:00 a 12:00h !

Descarrega't el PROGRAMA i realitza ja la teva INSCRIPCIÓ.

Fes "clic" sobre la imatge per veure el vídeo!


Les seves dades de contacte formen part de la base de dades de la Barcelona Digital amb la finalitat d'informar-lo de les activitats del Centre o d'altres que puguin ser del seu interès. Així mateix, les seves dades podran ser cedides a les entitats patrones, promotores i/o patrocinadores de l'esdeveniment al qual s'hagi inscrit. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, conserva en tot moment la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i anul·lació de dades que podrà portar a terme mitjançant: Barcelona Digital info@bdigital.org Telèfon 902 20 66 20. Si no vol rebre informació dels actes organitzats per la Barcelona Digital, enviï'ns un correu electrònic a l'adreça baixes@bdigital.org amb l'assumpte "sol·licitud de baixa".