9 de des. 2009

Presentació de les Conclusions del Projecte Innovador 2009

PRESENTACIÓ DE LES CONCLUSIONS DEL PROJECTE INNOVADOR 2009

Es prega confirmació d'assistència abans de dilluns 7 de Desembre en aquesta mateixa adreça d'email o bé trucant al telèfon general de la Fundació dins l'horari d'oficina (de 8h a 13h), sr. Antoni Corchs.

veure mapa

FundaciÓ Centre del Vidre Barcelona

Comtes de Bell-lloc 192
08014 Barcelona ·
Tel: 934902886

www.fundaciovidrebcn.com

Ajuntament de Barcelona

PRESENTACIÓ DE LES CONCLUSIONS DEL PROJECTE INNOVADOR 2009

Dimecres 16 de Desembre 2009
de 12h a 14h

És un plaer convidar-te a l’acte del proper dia 16 en el que presentarem les conclusions del treball realitzat per la Fundació en el Projecte Innovador finançat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya-SOC.

Aquestes conclusions i treballs han ajudat a definir les línies de treball i objectius estratègics que ens hem marcat i que treballarem en els propers anys com a Fundació. A més a més també us informarem del projecte del nou espai per a la nova seu de la Fundació que ha d’ésser acabat en un any.

Els parlaments tindran una durada d’una hora i després tindrem un moment amb un refrigeri en que podrem intercanviar impressions. Serà un especial goig poder-te saludar personalment per agrair-te la teva col·laboració i suport a la Fundació, per a esdevenir un centre de referència del vidre a nivell internacional.

Ramon Masagué i Colomé
President

Generalitat de Cataluña : Departament de Treball : Serveis de   Ocupació

Aquest projecte està subvencionat pel programa de Projectes Innovadors d’acord amb l’Ordre TRE/337/2008 i està patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu

subscriu-te | cancel·la subscripció