30 de des. 2010

ASSOCI'ART: Article publicat al núm. 37 de TERRART

El passat 19 de març, l'Emili Sempere (Associació Ceramistes de Catalunya) i jo vàrem fer un petit viatge fins a La Pobla de Segur (Pallars Jussà), per a participar en l'intercanvi d'experiències entre associacions d'artesania, ASSOCI'ART, organitzat per la gent del CEDRICAT. Ens donaren la benvinguda en el Molí de l'Oli (Casa Mauri), en Lluís Bellera, Alcalde de La Pobla de Segur, l'Arcadi Castillo, Director de l'IDAPA i la Imma Pallarés, directora tècnica del CEDRICAT.

A la taula rodona, a més de les nostres intervencions, vam poder gaudir de la presència de la Rosa Maria Tejedor, presidenta de PirineuArt; la presència virtual de la Judith Camps, presidenta d'IntroArt, mitjançant un audiovisual; i la presentació feta en Power Point per part d'en Xavier Villas, responsable del departament de comercialització d'Artesania Catalunya que malauradament no va poder assistir en persona. La Núria Alamón del CEDRICAT fou una excel·lent moderadora.

Després de més de dues hores de xerrades, diàleg i intercanvi d'experiències vam finalitzar la trobada amb un dinar de germanor. La tornada a Barcelona, sota una fina pluja, fou llarga (gairebé 3 hores) i profitosament reflexiva.