6 de des. 2010

Fira Montornès

El proper 11 de desembre, la Unió de Botiguers organitza la IV Mostra de comerç al carrer.

En aquestes jornades, els comerciants de la població treuen unes 75 parades al carrer en la zona comercial, situada al centre de la mateixa. Al llarg de la jornada es fan actuacions i activitats infantils diverses i l’afluència de persones és prou important. En aquestes activitats també hi participen diverses entitats socials, culturals i lúdiques de la població.

En aquesta ocasió, enllaçant amb les festes nadalenques, ens han demanat per la possibilitat de permetre la instal·lació, d’artesans, principalment aquells que promocionin productes relacionats amb les festes de Nadal, encara que qualsevol altre també seria benvingut.

L’Ajuntament de Montornès del Vallès col·labora en la dinamització del comerç donant suport tècnic i logístic i, durant uns mesos, no cobrarà cap taxa per la instal·lació de parades a cap dels comerciants o artesans que vulguin participar-hi.

És intenció de la regidoria de Promoció Econòmica organitzar en un futur una fira d’artesans i brocanters, però aquesta activitat la volem preparar amb el temps i el treball que calgui per tal d’organitzar una activitat correcta i que sigui beneficiosa per a tothom.

Cordialment,

Fermí Cueva Doñate
Servei d'Empreses i Comerç
Mobilitat i Planificació Estratègica

Ajuntament de Montornès del Vallès
Av. Llibertat, 2, 08170 - Montornès del Vallès
Tel. 93 572 11 70 (ext. 9124) - Fax 93 572 00 38