9 de juny 2010

Els Cinc Barrets del Director

Juny 2010


SEMINARI FORMATIU ORGANITZAT PER:


ELS CINC BARRETS DEL DIRECTOR

>PRESENTACIÓ I OBJECTIUS

Quines habilitats tenen els directors d'associacions amb més èxit? Com puc millorar les meves habilitats i les dels meus col·laboradors per a afrontar els nous reptes de la meva associació?

Aquest curs ajuda a l'autoconeixement i al desenvolupament de competències personals per a mantenir el nostre avantatge i preparar-nos per a afrontar nous reptes.

El programa eminentment pràctic es desenvolupa al voltant d'una sèrie d'eines d'avaluació definides per a directors d'associacions i casos pràctics que et permetran aprofundir en les teves competències i potenciar-les. Així mateix tindràs l'oportunitat d'aprendre dels èxits i els errors d'altres directors d'associacions.

>PER A QUI VA DIRIGIT?

Secretaris i directors d'associacions amb persones al seu càrrec, i comandaments intermedis que tinguin formació i experiència en direcció de persones.

>LLOC I DATES


C/ Viladomat, 174, 08015 Barcelona

Data Inici: 29/06/2010 Data Finalització: 06/07/2010 Dies impartició: Dimarts i Dijous Horari impartició: de 15:00 a 19:00 . Durada: 12 h

>CONTINGUTS

  1. Introducció a les competències professionals.
    Entendre què són les competències, les seves implicacions i beneficis en la gestió d'associacions.
  2. Els rols del director d'associacions.
    Aprofundiràs en els diferents rols d'un director d'associació (els cinc barrets) i les competències lligades a cada rol.
  3. Identificació de les competències clau.
    Elaborarem el perfil competencial d'un director d'associació.
  4. Gestió de les competències.
    A través de casos pràctics coneixeràs les habilitats que conduïxen a l'èxit a un director d'associació
  5. Autoavaluació de les meves competències.
    A partir de l'autoavaluació de les teves competències aprendràs a desenvolupar un pla d'acció per a millorar-les.
  6. El desenvolupament de les competències dels teus col·laboradors. Desenvoluparàs la teva capacitat per a definir un perfil competencial dels teus col·laboradors i ajudar-los en el seu desenvolupament professional.

Plaçes limitades per ordre d'inscripció. Curs subvencionat per el FSE i el Consorci per a la Formació Continua de Catalunya.


Envia aquest curs a un amic

Per a més informació contacti amb Sigma Servicios Profesionales para Asociaciones S.L Tel +34 93 3569087 mail info@gruposigma.com


De conformitat amb el que disposa la llei de protecció de dades, li vam informar que les dades que apareixen en aquesta publicació figuren en un fitxer automatitzat i estan destinades a oferir informació sobre activitats i serveis. En el cas de no estar interessats a rebre aquest butlletí els agrairíem que contestin a aquest correu amb la paraula suprimir a. : butlleti@asocsa.com