11 de juny 2010

I Mercat d'artesania al barri marítim del Serrallo de Tarragona

Durant els mesos de juliol, agost i setembre es celebrarà el primer mercat d'artesania professional al barri marítim del Serrallo organitzat pel Port de Tarragona , amb la col.laboració de l'empresa Puzle, i amb el suport de l'associació de veïns del barri del Serrallo i de l'associació ARCS (Associació de Restauradors i Comerciants del Serrallo).

L'objectiu principal d'aquests mercat és establir-lo com a un punt d'interès cultural i artístic per a la ciutat i per als seus visitants, creant un nou esdeveniment de referència, dins dels mercats professionals d'artesania de Catalunya, apostant per la difusió i divulgació dels diferents oficis o treballs de les nostres demarcacions.

El mercat d'artesans s'ubicaria al nou passeig marítim del Serrallo, lloc ideal tant per la seva situació, extensió i afluència de públic.

La nostra intenció és apropar els diferents productes manufacturats a través de demostracions o explicacions dels diferents sectors, així, el públic, no només pot adquirir productes de qualitat, sinó que també, rep un producte cultural.

Per a rebre més informació us podeu adreçar a:

Puzle a.c S.L

puzleassessors@gmail.com

Telèfon de contacte:

676 355 389 ( Carme )