27 de set. 2010

Exposició: "MADOLA, URNES". El Vendrell- Camil.la Pérez Salvà - Ceràmica

D’uns anys cap aquí, octubre al Vendrell és sinònim de ceràmica, biennal, fira, exposicions, conferències… són uns dies en que sense moure’ns massa de la vila tenim la possibilitat de veure obra d’artistes d’arreu, diversa i de gran qualitat i fer-nos una idea de les seves infinites possibilitats.

Dins dels actes programats per enguany tinc el plaer d’oferir-vos la possibilitat de veure l’obra de Madola, sota el títol: “Madola, urnes”, aquesta artista ens mostra una col.lecció d’Urnes, obres ceràmiques de petit format en la majoria i també obra sobre cartró.

Així doncs del divendres 1 d’octubre fins el 30 de novembre,

de 17:30 a 20:30 de dilluns a dissabte, el dimarts tancat, podreu visitar aquesta exposició
a la pl. de les Garrofes, 4 del Vendrell.

La innauguració d’aquesta exposició, serà a les 19:30 tot seguit de la de la mateixa artista al Museu Deu, “ Madola, 50 anys de taller ” a les 19:00 hores.

A les a les 20:00 , a la sala del Portal del Pardo s’innaugurarà l’exposició dels guanyadors de la V Biennal, en el decurs d’aquesta es presentarà el llibre sobre l’obra del guanyador, Rafa Pérez, tot seguit hi haurà una conferència a càrrec del mateix, Màrius Domingo, autor del text, Hermini Mampel i Joan Güixens que en són el dissenyador i el fotògraf respectivament.

Hi sou tots convidats, espero que en disfruteu.

Camil.la Pérez Salvà
ceramica@camillaperez.com
977678530
679439734