13 de set. 2010

"IMPLANTACIÓ A FRANÇA: COM GESTIONAR LA INVERSIÓ"

Barcelona, 7 de Setembre del 2010

Benvolgut/-da senyor/a,

Em complau de convidar-vos a la Sessió Esmorzars de Negoci: "
IMPLANTACIÓ A FRANÇA: COM GESTIONAR LA INVERSIÓ", organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona amb la col·laboració de l'ICEX, que tindrà lloc a l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI), Passeig Pujades, 1 - Barcelona, el dia 16 de Setembre del 2010, de 8.30h a 10:00 hores.

Inscripció: Gratuïta, prèvia confirmació al teléfon 902 448 448, o a l'adreça electrònica difusiointernacional@cambrabcn.org


Atentament

Antoni Montserrat,
DIRECTOR TERRITORIAL DE COMERÇ DE BARCELONA I DE L'ICEX

Us hi esperem

REG.SORTIDA:S201001265

PROGRAMA:

IMPLANTACIÓ A FRANÇA: COM GESTIONAR LA INVERSIÓ

OBJECTIU

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona us convida a una nova sessió dels Esmorzars de negocis, amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi d’experiències entre empresaris i aprofundir en els temes de més interès per a les empreses exportadores amb la visió d’entitats expertes.

CONTINGUT DE LA JORNADA

França és el mercat més important per l’empresa catalana i espanyola i concentra el 20% del negoci a l’exterior. En els darrers anys ha augmentat considerablement el nombre d’empreses de diferents sectors que hi tenen presència, i que van des de la simple representació comercial fins a la constitució de societats.

Volem compartir algunes informacions molt pràctiques sobre alguns aspectes que poden ajudar una empresa a escollir la millor fórmula d’implantació al país, així com temes legals, formals i fiscals a tenir en compte, especialment per a les petites i mitjanes empreses.

PONENTS

Sra. Yolanda Bassas, advocat de M&B Avocats col·legiada a París i Barcelona

Experiència empresarial a confirmar

16 de setembre de 2010

Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI)

passeig Pujades 1 – Barcelona

2ª Planta, Sala PIMEC SEFES

8.3010 h

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA PRÈVIA CONFIRMACIÓ AL TELÉFON 902 448 448 O AL MAIL difusiointernacional@cambrabcn.org