10 de set. 2010

Prevenció de Riscos Laborals

D´acord amb la legislació actual (Llei 31/95 de Prevenció de Riscos Laborals, Llei 54/2003 de reforma del Marc Normatiu de Prevenció de Riscos Laborals) tota empresa o autònom (els seus agremiats) té l'obligació d´integrar la prevenció de riscos laborals en el seu sistema de gestió, disposar d´un Pla de Prevenció de Riscos Laborals i d´aplicar totes les mesures preventives adecuades amb l'objectiu d´eliminar o reduïr els accidents i les malalties laborals, tot d'una manera efectiva.

No cumplir amb aquests preceptes està fortament sancionat econòmicament (multes, recàrrecs a les cotitzacions de la Seguretat Social, ...) per l´Administració laboral i pot arribar a tenir conseqüències penals per l´empresari.

Per tant, no disposar ni aplicar la prevenció de riscos laborals, pot ocasionar grans transtorns (de caire econòmic i personal) en el bon funcionament d´una empresa, afectant la seva solvència econòmica i la continuïtat del projecte empresarial.

SPASS Servei de Prevenció Aliè en Seguretat i Salut, està acreditat integrament en el ram de la prevenció pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb el núm. de registre SP-002/200-G, estem especialitzats en la prevenció de riscos laborals (inclou medicina del treball) tot aplicant-ho de forma efectiva. Disposem de delegacions amb instal.lacions mediques a :

Barcelona, Sabadell, Terrassa, Granollers, Manresa, Vic, Girona, Figueres, Reus, Pineda de Mar,...

Tenim, en uns 10 anys, un equip de unes 80 persones: comercials, tècnics,metges especialistes en medicina del treball, D.U.Is i administratives... que desenvolupen una tasca constant i diària per a prevenir els accidents de treball, riscos laborals i malalties professionals i intentar satisfer al màxim les necessitats dels clients i la de vosté/s.

Els hi recordem i oferim la possibilitat de col.laborar activament per que les empreses compleixin amb les seves obligacions legals i els accidents , les baixes laborals o les sancions administratives no afectin a la viabilitat ni al futur de les mateixes.

És del nostre interès concertar una entrevista amb vostè/s, sense compromís, per poder ampliar totes aquestes qüestions per arribar a un acord d'una manera totalment adequada a la seva conveniència i en cas de que ja ens coneguin recordar-lis que estem a la seva disposició per qualsevol consulta o aclaració.

Salutacions cordials,

Jordi Gomez
Delegat Comercial - SPASS
e-mail: jgomez@spass.es
Telf. 686 954 737 /Telf. 902 101 885.
Fax. 902 109 702