28 de febr. 2009

4a Mostra d'Art i Arts Aplicades


Amb la intenció de consolidar el Vendrell com a referent artístic de qualitat, l’Associació d’Artesans i Artistes del Baix Penedès–La Lira ha tornat a escollir Coma-ruga com a escenari de la quarta edició de la Mostra d’Art i Arts Aplicades. La mostra se celebrarà el diumenge 12 d'abril, al pg. Marítim de Coma-ruga i acollirà productes com pintura, pirogravat, vidre, laca japonesa, seda natural, ceràmica, escultura, joieria artística i altres productes fets artesanalment, sense manipulació industrial i sense revenda.


Us enviem adjunta la documentació per poder-hi participar. Com veureu, us podeu inscriure fins al 27 de març de 2009. Enguany, per evitar malentesos amb interessats que no reuneixen els requisits, us demanem que envieu la sol·licitud amb les vostres dades a promocio@elvendrell.net o al fax núm. 977 666 466 com a primer pas de participació. Per als que ja heu participat d'altres anys, us comunicarem l'import que haureu de pagar.

Per als nous expositors, la comissió organitzadora n'estudiarà la participació. Un cop emetin l'opinió al respecte, us comunicarem l'import que haureu de pagar.

Us convidem a continuar fent de la Mostra d’Art i Arts Aplicades una finestra capdavantera del món artístic i a gaudir-ne en aquest espai tan agradable, com és el passeig Marítim de Coma-ruga, tot just davant de mar.

Fins aviat,

Sandra Garcia
P.M. Promoció Econòmica
977 665 253