19 de febr. 2009

Pauta Formació: Artesania Tèxtil

.
Benvolguts/des,

PAUTA FORMACIÓ des de fa més de 10 anys porta a terme projectes ocupacionals en l’àmbit de l’ARTESANIA TÈXTIL. La nostra experiència ens ha permès qualificar en un dels denominats Nous Jaciments d’Ocupació, atorgant a l’ofici de l’estampador/a artesà tèxtil el necessari reconeixement professional.

Adjunt us fem arribar el cartell informatiu d’una nova actuació que el proper dia 9 de març iniciarem. Es tracta d’un Projecte Innovador subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Social Europeu. JOVES ARTESANES (500 hores) s’adreça al col·lectiu de dones joves immigrants (menors de 30 anys), que volen fer de l’artesania tèxtil el seu lloc de treball.

El projecte contempla la qualificació en l’ofici de l’Artesania Tèxtil i en la gestió del propi negoci. L’objectiu final de la formació és el disseny d’un Pla d’Empresa viable, i per tal d’assolir-lo es contempla també formació especialitzada en la gestió empresarial (marketing, finances, etc), així com l’assessorament individual necessari per tal d’activar el propi Taller d’Artesania.

El proper dia 4 de març realitzarem una prova d’accés entre totes les joves interessades en participar en el projecte.

Preguem feu la màxima difusió d’aquesta actuació, entre totes les vostres usuàries que compleixin els requisits dels col·lectiu al què s’adreça.

Per a qualsevol qüestió restem a la vostra disposició.

Salutacions cordials.