29 de set. 2009

5a Fira de l'Aigua, Caldes de Malavella

Caldes de Malavella (La Selva)

Aquest cap de setmana, 5ª Fira de l’Aigua

Ja estan a punt totes les activitats que es portaran a terme durant el proper cap de setmana a Caldes de Malavella, durant la celebració de la 5a Fira de l'Aigua, una fira que té com a objectiu principal divulgar la nova cultura de l'aigua, per tal de fomentar i impulsar nous projectes i noves actituds a favor d'aquest recurs tan preuat.

Dissabte dia 3 a la tarda tindrà lloc una audició de sardanes i al vespre, Joan Pera presentarà l'obra "Partint peras" al Teatre Municipal de Caldes.

Diumenge es prepara com el dia més intens de la programació d'enguany, amb la celebració de la 9a Fira d'Artesania dels Sentits i del Benestar, la 9a Fira d'Entitats, i la 1a Fira del Bolet anomenada "Sense aigua no hi ha bolets". Al mateix temps, els visitants de la fira podran gaudir d'una xocolatada mentre que els més petits podran disfrutar d'un espectacle infantil a càrrec de Macedònia, un castell inflable gratuït i passejades amb ponis. A part d’això, a la Plaça de l’Ajuntament s’hi podrà trobar el Fira-Mercat habitual dels diumenges, el qual acaba de complir un any.

El mateix diumenge a la tarda es celebrarà a la 1a Gran Cigronada, un dinar popular de la Cuina Termal que constarà d'una amanida de cigrons i una cassoleta de bacallà amb cigrons (5€). Finalment, el 4t Concurs de Bevedors d'aigua en Gas i els seus Efectes Secundaris, i el 2n Concurs de Menjadors de Calamars a la Romana posaran el punt i final a la Fira de l'Aigua d'aquest any.

PROGRAMA:
Dissabte

17h30. Audició de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí a la Placeta de Sant Grau.
22h00. "Partint Peras", espectacle de Joan Pera al Teatre Municipal de Caldes. (Venda anticipada d'entrades a l'Oficina de Turisme, 12€ els adults i 10€ infants i pensionistes, i al mateix dissabte a taquilla, 15€).

Diumenge
A partir de les 10h00 i durant tot el dia. 9a Fira d'Artesania dels Sentits i del Benestar a la Rambla Recolons i al Carrer Jacint Verdaguer.
A partir de les 10h00 i durant tot el dia. 1a Fira del Bolet, anomenada "Sense Aigua no hi ha bolets", al Carrer del Mestre Mas i Ros.
A partir de les 10h00 i durant tot el dia. 9a Fira d'Entitats a la Rambla Recolons i a la Rambla d'en Rufí.
A partir de les 10h00 i durant tot el dia. Inflable "El Mar" gratuït i passejades amb ponis a la Rambla d'en Rufí.
10h30. Esmorzar popular: xocolatada i coca de sucre a la Plaça de La Selva.
11h30h. Espectacle infantil: concert de Macedònia a la Plaça de La Selva.
De 13h30 a 16h00. 1a Gran Cigronada "Cigrons amb Bacallà" (5€) a la Plaça Mas i Ros.
19h00. Cloenda de la 5a Fira de l'Aigua amb el 4t Concurs de Bevedors d'aigua en Gas i els seus Efectes Secundaris, i el 2n Concurs de Menjadors de Calamars a la Romana, a la Plaça de La Selva.