8 de set. 2009

III Trobada de Vidriers a Cervelló

La III Trobada de Vidriers a Cervelló organitzada per l’ACAV, Associació Catalana de les Arts del Vidre, ja esta en marxa.

Els propers dies 3 i 4 d’Octubre us hi esperem a tots. L’any 2008 hem arribat a tenir la presencia d’un centenar de vidriers de tot l’estat Espanyol ! Aquest any hi serem mes, es “La Trobada de Vidriers”.


Les demostracions seran a càrrec dels nostres artesans. El taller Aventurina es farà càrrec del mes menuts durant els dos dies de la Trobada. La sorpresa es a la nit, cap a les 9 ... 9.30 comença l’espectacle. La performance creada i dirigida per Ferran Collado tindrà lloc a aquesta III Trobada. Es una acció interessant i molt atractiva: foc i vidre, llums, musica en viu, projeccions a temps reial ... Un espectacle contundent.

Podeu veure imatges de la performance realitzada a Manlleu dins l’espai ACAV de youtube.
Com sempre, dissabte i diumenge menjarem junts al migdia i veurem d’organitzar un sopar post-performance. També trobareu informació al foro, al blog i a l’espai Facebook de l’ACAV. Animeu als vostres amics i familiars a participar. Us agraïm fer publica aquesta convocatòria.

Cordialment,


Pilar Aldana-Méndez

Gestió ACAV

Tel. 654 608 508

e-mail: paldanam@sct.ictnet.es


David Gibernau (President)
Tel. 615 438 467


Web: www.acav.cat

Foro: http://acav.foroactivo.com

Blog: http://acav-vidre.blogspot.com/

e-mail: acav.socis@gmail.com

Espai audiovisual Internet

http://www.youtube.com/user/ACAVidre
http://www.youtube.com/watch?v=ZxoNVoOU2WM&feature=channel