14 de set. 2009

Exposició “Els Andorra, una nissaga de forjadors”

Benvolgut amic,


Es per a mi una satisfacció poder adreçar-te informació relativa a la exposició “Els Andorra, una nissaga de forjadors”, que amb la col·laboració de diverses entitats he organitzat a la Biblioteca Pública Arús, situada al Passeig de Sant Joan, 26, de Barcelona i que romandrà oberta entre l’1 d’octubre i el 27 de novembre propers.


El motiu d’aquest monogràfic, es fer conèixer al públic una de les nissagues d’artesans més representatives i importants de la forja catalana contemporània, els qual van deixar empremta del seu art a molts indrets de Barcelona ciutat i altres poblacions de Catalunya.


La Exposició es composa de projectes, plànols, fotografies, catàlegs i altra documentació, junt amb alguna peça representativa dels seus treballs.


Aquest vol ser també, un acte de reconeixement a aquesta nissaga per si mateixa, i com a representació de totes aquelles semblants i forjadors individuals, que han donat forma als nostres forjats: fanals, reixes, balcons, baranes…. Un univers esplèndid d’art, sensibilitat i mestria, el qual el nostre país pot mostrar al mon amb ple orgull.


Desitjo que gaudeixis d’aquesta exposició amb la qual hem posat la nostra il·lusió tots els que hem col·laborat. Esperant poder-te saludar personalment durant el decurs d’aquest esdeveniment, quedo a la teva disposició saludant-te cordialment.


VICTOR CUNILLERA

FORJADOR I ESCULTOR EN FERRO

CARTA de MESTRE ARTESÀ 1998

N.I.F. 36459364.V

Torrent de les Flors 56 baixos - tel. 932131469 - Barcelona 08024

E.Mail : oficis2000 @yahoo.es