28 de gen. 2010

Aquesta és la entrada al blog número 500...


El 5 de desembre de 2008 es va inaugurar aquest blog, el blog de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya. La primera entrada estava dedicada al Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya, amb una mica d'informació sobre les seves activitats i l'audiovisual fet per la FAAOC amb motiu de Catalonia 2008. El mateix dia, vam introduir informació d'altres 10 associacions d'artesans més. Començavem així a tenir presència activa a Internet.

En el nostre blog, a més de la informació que hem anat penjat en forma d'entrades (notícies, exposicions, subvencions, premis, fires, mercats, etc.), heu pogut trobar el llistat d'associacions federades sempre actualitzat, el llistat d'associacions inscrites al RAAC (Registre d'Associacions d'Artesans de Catalunya) i tot un seguit de vincles a blogs i web artesanes.

Després d'una mica més d'un any, arribem a les 500 entrades al nostre benvolgut blog, a més de superar les 20.000 visites i, fins i tot, tenir 14 seguidors declarats com a tal. Moltes gràcies.

Des de fa tres mesos, estem treballant en el nou espai web de la federació. Un espai que passarà a protagonitzar i capitanejar la nostra activitat a Internet. Un espai que treurà protagonisme al nostre blog que, durant més d'un any, ha complert a la perfecció el seu objectiu. Tot i així, i al menys durant algun temps per determinar, seguirem oferint tota la informació que ens feu arribar relacionada amb el nostre sector tant a la nova web com a aquest blog.

Un cop més... moltes gràcies.