28 de gen. 2010

Convocatòria Incentius 2010

Barcelona, 19 de gener de 2010

Benvolgut/da senyor/a

Amb la present, us convidem a assistir a la sessió informativa de les Bases sobre la convocatòria d’incentius 2010 de comerç, fires, artesania i moda, i a la presentació de la creació del nou Consorci de Comerç, Moda i Artesania.

La sessió es desenvoluparà el proper dilluns dia 1 de febrer a les 13 hores a les cotxeres del Palau Robert situat a Passeig de Gràcia 107 , i comptarà amb l’assistència de la Sra. Gemma Puig i Panadero, Directora General de Comerç, el Sr. Jordi Cuyàs, Director de la Promoció del Comerç, la Sra. Gemma Amat, Directora General d’Artesania de Catalunya i la Sra. Marta Coca, Directora d’Àrea de Moda.

Durant la sessió es tractaran els següents punts:

1- Principals fites aconseguides a l’any 2009: Decret llei d’ordenació dels equipaments comercials, Creació del Consorci de comerç, artesania i moda, Sistemes de finançament a les pimes, etc.

2- Principals resultats a l’any 2009: Anàlisi de l’impacte dels incentius atorgats en el territori.

3- Línia d’incentius d’Artesania.

4- Línia d’incentius de Comerç.

5- Línia d’incentius de Fires.

6- Línia d’incentius de Moda.

Donat que l’aforament és limitat, us agrairia que el més aviat possible ens confirmeu la vostra assistència a la següent adreça: gegil@gencat.cat indicant el nom i cognom, empresa i/o entitat i nombre de persones assistents.

Esperant poder saludar-vos personalment a la sessió informativa, rebeu una salutació ben cordial.

Artesania Catalunya

Banys Nous, 11

08002 Barcelona

Tel. 93 467 46 60

Fax 93 467 46 70

info@artesania-catalunya.com