25 de gen. 2010

Artesania Catalunya al 080: L’Ecobossa oficial de 080 Barcelona Fashion

080 Barcelona Fashion, a través d’Artesania Catalunya, comptarà per primer cop, amb una bossa oficial. Es tracta de l’Ecobossa, una bossa ecològica, realitzada amb moqueta firal, utilitzant detergents i productes biodegradables i confeccionada realitzada a tallers ocupacionals. És una mostra més de la voluntat del 080 d’apropar la moda a la societat.

D’altra banda, Artesania Catalunya serà present en aquesta edició del 080 amb un estand al showroom. En aquest espai, Artesania Catalunya mostrarà les noves col·leccions d’artesans/dissenyadors catalans de prestigi internacional com Enric Majoral (joier, premio nacional de artesanía del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo 2007), Montse Vilardosa (teixidora de la firma Draps Disseny), Ana Ongay (taller artesà de cuir) i Teixidors (premio nacional de artesanía del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo 2008).

En aquest estand, també es podran veure demostracions de sessions d’artesania “en viu” i productes i articles elaborats artesanalment amb teixit de llana dels Pirineus, llata de la pauma de les Terres de l’Ebre, puntes coixí d’Arenys o cuir d’Igualada però una visió moderna i avantguardista. Segons la directora general de Comerç, Gemma Puig, “vincular l’artesania a la moda és un objectiu estratègic”.

www.080barcelonafashion.com