9 de nov. 2010

S’ha convocat el tercer Premi Empremtes d’Osona

3er Premi Empremtes Osona : VIC.

L’objectiu del premi és elaborar una peça que transmeti els valors arquitectònics, urbanístics, paisatgístics, històrics, culturals, o ciutadans de Vic, amb l’objectiu de potenciar l’artesania com element d’identitat de la comarca.

Podran participar els artesans/es de Catalunya que estiguin en disposició del carnet d’artesà/ana o que hagin realitzat la corresponent sol·licitud de petició o renovació, ja sigui professional o cultural. Els artesans podran treballar en solitari o bé en col·laboració amb un dissenyador/a. També hi podrà participar l’alumnat matriculat a l’Escola d’Art de Vic que garanteixi una producció artesana de la peça.


Hi haurà dues categories una d’àmbit nacional i l’altre d’àmbit comarcal amb un premi de 500 euros cada una.


Les obres es podran presentar de l’1 al 15 de desembre El veredicte del jurat es farà públic el dia 18 de desembre al Museu de l’Art de la Pell, i també es lliuraran els premis als artesans guardonats. Les peces s’exposaran al MAP fins al dia 9 de gener.

El 3er Premi Empremtes d’Osona 2010 ha estat organitzat per Introart, l’Escola d’Art de Vic i el Museu de l’Art de la Pell de Vic. Amb el suport del Consell Comarcal d’Osona i de l’ImpeVic, conjuntament amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda mitjançant Artesania Catalunya.