18 de gen. 2011

Fira de Florejacs

Consolidada la Fira de Florejacs (la Segarra) en el calendari festiu de Catalunya i seguint el camí iniciat l'any pasat cap a la seva tematizació, la 6ena edició pretén definitivament ser una fira referent en el camp de l’Artesania Floral, aprofitant els elements de la tradició cultural, del patrimoni historicoartístic i de la bellesa paisatgística de la Segarra, donant-li un abast organitzatiu comarcal.

Així, mantenint com a eix el principal element del patrimoni intangible de Florejacs (la llegenda de la Dama del castell de Florejacs i les seves flors màgiques) i la recreació de la mateixa als espais interiors de la vila closa del nucli medieval, s’aposta per constituir un esdeveniment que serveixi alhora d’exhibició, promoció i punt de trobada del món de l’artesania floral de qualitat i un esdeveniment lúdic i cultural que convoqui als visitants per descobrir la riquesa i els atractius de Florejacs i, per extensió, de la comarca de la Segarra.

Així doncs, hem començat a treballar en aquesta nova edició de la Fira de Florejacs i en el seu mercat tradicional, artesanal i floral, i volíem fer-los coneixedors del que oferim per si volguessin participar-hi com a paradistes.

Poden accedir a les bases a través de l'enllaç http://www.florejacs.cat/paradistes.php per, si és del seu grat, venir a la nostra fira.

Poden contactar amb nosaltres directament a través d'aquest correu o be a través del correu-e mercat@florejacs.cat per a consultes o confirmacions d'assistència.

Si volen fer un tomb per l'anterior edició de la fira poden accedir al web www.florejacs.cat .

En espera de les seves notícies, aprofito l'ocasió per saludar-los ben cordialment,

Núria Magrans
Secció Mercat Fira de Florejacs
Associació de Veïns la Colla de Florejacs
Tel. 678 74 93 55 (tardes)