12 de jul. 2009

FIRA DEL MENESTRAL'09

Benvolguts i benvolgudes,

Ens posem en contacte amb vosaltres per anunciar-vos que, un any més, a principis de la tardor portarem a terme una nova edició de la FIRA DEL MENESTRAL (Fira artesanal de CAMPS). L’objectiu principal d’aquesta Fira, com potser ja coneixereu, és la mostra i difusió del màxim d’objectes, productes i processos d’elaboració Artesanal o amb ofici que existeixen, prioritzant i cercant els elements relacionats amb el camp i l’entorn rural.

Aprofitant el marc captivador del pla de Camps (Fonollosa / Bages), us oferim -gratuïtament- un punt de trobada per aquells que vulgueu promoure els vostres productes artesanals, a la vegada que posarem de relleu la vida quotidiana dels menestrals i artesans de totes les èpoques, esdevenint aquests les figures centrals per a la transformació i comercialització dels productes extrets o produïts a les nostres terres.

Ens plauria molt poder gaudir de la vostra assistència el proper 4 d’Octubre de 2009, per a la propera edició de la FIRA DEL MENESTRAL. Si us plau, feu-nos arribar la butlleta d’inscripció per qualsevol dels mitjans esmentats (acrcamps@gmail.com).

Rebeu una cordial salutació,

ASSOCIACIÓ CULTURAL DE VEÏNS DE CAMPS