4 de jul. 2009

Fundació Ciutat de Valls


La Fundació Ciutat de Valls és una institució iniciada fa prop de seixanta anys amb la finalitat de donar servei a la ciutat de Valls i la comarca de l'Alt Camp. L'esperit fundacional de servei a la societat s'ha anat incrementant durant aquests anys fins a culminar en la reformulació dels objectius que la Fundació ha de dur a terme devant els nous reptes de la societat.


Són objectius que el Patronat de la Fundació Ciutat de Valls vol implementar per tal d'afavorir la cohesió social i cultural de la nostra comarca. Per això, el Patronat de la Fundació centra els seus esforços en aconsseguir els recursos econòmics suficients per a desenvolupar els seus projectes. En aquest sentit, fa una crida a la societat de Valls i l'Altt Camp, a fi que aquesta tasca d'obtenció de recursos i fons es vegi incrementada per la col·laboració de persones i entitats que vegin en la Fundació Ciutat de Valls una institució apta per a dur a terme aquest compromís de cohesió social i cultural amb la ciutat de Valls i la seva comarca.

Premis i beques
Convocatòria del premis anuals del 2008
Atorgat el XXI PREMI NACIONAL D'ARTESANIA RAMON BARBAT I MIRACLE

PREMI NACIONAL

NÚRIA SOLEY CASAS (Palau-Solità i Plegamans). Peça: URNA
Per l’excel·lència del treball presentat, per la sensibilitat de la peça i la seva interacció amb la llum i per la perfecta combinació dels materials que la composen.

PREMI COMARCAL

JOAN MARONDA (La Riba) i MÒNICA FONTANILLAS (Valls). Peça: XAL i AGULLA

Per la combinació dels dos oficis i la seva acurada presentació.

FUNDACIÓ CIUTAT DE VALLS
www.fcvalls.org
Domicili social: carrer Jaume Huguet, 1. Antic Hospital de Sant Roc
Adreça postal: Apartat de correus 145. 43800 Valls
Telèfon i fax: 977600660 Correu electrònic: fcv@fcvalls.org
Identificació fiscal: G43050269

Data de fundació: 29 de juliol de 1949. Inscrita amb el número 23 al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya

Integrada a la Xarxa de Fundacions Cíviques