8 de jul. 2009

M5 Idees & Mercats


M5 Idees & Mercats consultors en marketing i vendes, fixem el nostre punt d’atenció en dinamitzar comercialment i enfortir l’estructura de negoci dels seus clients. Per tot això analitzem la capacitat competitiva de la seva organització, l’ajudem a dissenyar una estratègia solvent, fixar objectius, mercats i productes i, fins i tot, executar el que haguem acordat.

DISSENYAR ESTRETEGIA SOLVENT
+
FIXAR OBJECTIUS
+
EXECUTAR LA PART ACORDADA

M5 IDEES & MERCATS SCCL
FRANCESC LAYRET 119. 5° 2ª.
08911. Badalona
Tel: +34 935 187 427
info@m5idees.com


EQUIP

Manolita Egea
Direcció de Vendes i de l’Àrea de Representació Comercial. Anteriorment va ser la Directora de Vendes a Cristalerías San Miguel SCCL, indústria artesana (vidre bufat) durant més de 25 anys. És especialista en els següents mercats: hostaleria, bodegues, regal, regal d’empresa i promocional.
manolita@m5idees.com

Miquel Àngel Muñoz
Direcció de marketing estratègic i mercats internacionals. Amb més de 10 anys d’experiència en consultoria estratègica de negoci. Els darrers anys com a Director de Marketing i Internacional de Cristalerías San Miguel SCCL. Ha col·laborat amb Institucions com: Artesania Catalunya, COPCA, Cambra de comerç de Barcelona, Fundació Centre del Vidre de Barcelona, Ajuntament de Badalona, etc.
miquel@m5idees.com

Mercè Rufián
Consultora en Customer Service i Qualitat de servei. Ha desenvolupat la seva carrera professional en empreses de serveis i industrials. Experta en metodologia de treball. Els darrers 3 anys ha treballat desenvolupant aquestes funcions a Cristalerías San Miguel SCCL.
merce@m5idees.com

Arantxa Rufián
Consultora en Recursos Humans, Gestió del canvi i Resolució de Conflictes. Disposa de més de 6 anys d’experiència en la gestió dels Recursos Humans i la seva optimització, desenvolupant la seva carrera professional en empreses de serveis financers, industrials i tecnològiques i, molt especialment, en l’àmbit de l’Economia Social (cooperatives de treball associat).
arantxa@m5idees.com