13 d’oct. 2009

La Fira de les 40 hores de Ripoll


RIPOLL – El Ripollès

La Fira de les 40 Hores 2010 ja té dates i tarifes.

La Fira de les 40 Hores de Ripoll, que se celebra cada any a començaments de primavera ja té dates per a l’edició de 2010. La fira multisectorial es farà els dies 19, 20 i 21 de març en els mateixos espais que la de 2009.

La Fira de Ripoll de 2010 comptarà amb el mateix recinte firal que en l’anterior edició i les tarifes per participar-hi seran també les mateixes que al 2009. Es tracta d’una de les poques fires multisectorials que queden a Catalunya i, per tant, dóna cabuda a activitats econòmiques de pràcticament tots els àmbits, excepte del sector ramader.

S’hi inclouen els següents espais: agrícola, comercial, industrial, turístic, juvenil, artesania, automoció, mercat, tradicional, fira aparador del comerç de Ripoll i atraccions. Cal dir que pel que fa a l’automoció, només hi tindran presència empreses de Ripoll i del Ripollès en general, però no d’altres comarques. Respecte la Fira Aparador, també cal tenir en compte que es tracte d'un espai organitzat i preparat per la Unió de Botiguers de Ripoll i que només els membres d'aquesta agrupació hi podran participar.

Recordem que els participants a la fira poden optar per diferents tipus d’espais, des d’estands fins a parades de diverses mides, entre altres opcions.

Per a més informació: 639 66 95 96 – Josep Maria