12 de febr. 2010

Comunicat de l'Associació de Forjadors de Catalunya

A 12 de Febrer de 2010, ens veiem obligats a publicar de nou aquest comunicat donat que la situació lque denunciem molt lluny de sol.lucionar-se encara ha empitjorat i de manera lamentable.

Barcelona 24 de Desembre 2009

Benvolguts/des,

Som els membres de la junta directiva de l´Associació de Forjadors de Cataunya -AFoC.
Ens hem unit per tenir cura del nostra ofici, de la seva transmissió, dels seus mestres i aprenents i per tractar d'establir sinnèrgies amb els que hi estàn rel.lacionats directa o indirectament.

Escribim aquest comunicat per tractar de posar fi a les accions que la sra.Lluisa Amenós (llicenciada en història de l´Art) ha emprès deliberadament en contra de la nostra associació. Aquestes accions estàn afectant greument al desenvolupament de l'AFoC i també a la vida personal dels seus membres. Les instàncies que va presentar per dissoldre l'AFoC a l'Ajuntament i al Departament de Justícia de la Generalitat(desmentides), han retardat 5 mesos la legalització de l'AFoC, però tot i això, no hem emprès fins ara, més accions que les de sol.lucionar els nombrosos problemes que aquesta persona ens va ocasionant. A dia d´avui persisteix amb atacs constants.Escriu a tots aquells que ténen rel.lació amb la forja(museus, universitat, forjadors, associacions, escoles d'art, etc)per desacreditar-nos, realitza trucades i envia sms insutants i amenaçants, tot i que se li ha demanat reiterada i educadament que deixi de fer-ho. També persisteix en denunciar la manca d´estudis dels forjadors i en posar la seva llicenciatura per sobre de nosaltres amb la intenció de no permetren´s el lliure desenvolupament.

Des del nostra mes absolut respecte i enorme interès cap als estudiosos de la forja, el que no podem tolerar és que aquest no sigui recíproc.

Després de 10 mesos d'aquest incomprensible i intolerable assetjament que us hem exposat, i després d'haver esgotat les vies raonables del diàleg:

Demanem siuspau i públicament a la sra Lluisa Amenós que aturi els atacs en contra de l'AFoC i els seus membres.

Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment al nostra nou mail -afoc2009@hotmail.es

Gracies per la atenció.

Us desitjem bones festes i bon any.

La Junta directiva de l'AFoC.

President Secretària Tresorer Vocal
Francisco Gracia Guillermina Morales Xavier Martí Franco Angelo Filiponi