24 de febr. 2010

Una plaça disponible per Alimentària 2010

Artesania Catalunya està organitzant, conjuntament amb la FAAOC, una participació agrupada d'empreses artesanes vinculades a la taula i a la cuina per a la pròxima edició d'Alimentaria 2010, que se celebrarà entre els pròxims 22 i 26 de març de 2010.

El format serà el mateix que es va utilitzar en l'edició 2008, i les condicions són també similars, és a dir, els expositors assumeixen el cost de l'espai (amb retorn posterior del 50% via el programa d'incentius, que tramitarà la FAAOC), i Artesania Catalunya tota la despesa relativa al muntatge i desmuntatge de l'estand, decoració, publicitat, subministres, etc.

Aquesta edició Alimentaria només es durà a terme a Fira Gran Via, i el pavelló on estem ubicats és el de Restaurama, núm. 6.

En aquests moments tenim una plaça disponible, per la qual cosa agrairem que les empreses interessades en tenir-hi presència ens facin arribar el més aviat possible un dossier fotogràfic amb les peces amb les que desitgen participar i amb la llista de preus a l'engròs dels productes.

Per a més informació i tramesa de la documentació, podeu adreçar-vos a Xavier Villas (xvillas@gencat.cat) o a Marina Calls (mcalls@gencat.cat).

Xavier Villas i Balasch

Cap de Promoció

Artesania Catalunya

Consorci de Comerç, Artesania i Moda

Departament d’Innovació, Universitats i Empresa