4 de maig 2009

ACAOC: Sessió informativa


Bona tarda,

Companys i companyes artesans, artistes, aficionats o simplement “amics” del cuir, ens adrecem a vosaltres per a convidar-vos a la reunió informativa de presentació de l'associació.

Us volem fer partíceps de la nostra il.lusió pel treball artístic i artesà del cuir que es fa a Catalunya i pel seu potencial a desenvolupar.

Dijous 21 de maig de 2009:

Sessió Informativa 16:00h - Podràn assistir socis i no socis.

Assamblea General Ordinària 17:00h - Només per a socis.

Lloc: Sala d'Actes d'Artesania Catalunya.

Donada la importancia històrica que ha tingut a Catalunya l'adob de la pell volem fer un esforç perque es conegui i es pugui desenvolupar un treball artesà d'el.laboració d'aquesta materia prima.

Pensem que és un moment dificil pels nostres micro-projectes empresarials i per això veiem la necesitat d'estar units. Així ho vam entendre fa un any i ho confirmem ara, cal donar la màxima difusió i vissibilitat a la feina que es fa amb el cuir a casa nostra.

l'ACAOC està treballant amb les entitats catalanes relacionades amb el cuir: Museu de l'art de la pell de Vic, Museu del cuir d'Igualada, escoles d'arts i oficis i ajuntaments i a hores d'ara ja té projectes en marxa que són possibilitats reals.

Preguem confirmeu la vostra assistència i us saluda atentament l'equip directiu de l'ACAOC.

info@acaoc.cat
www.acaoc.cat