28 de maig 2009

EXPOSICIÓ RURART, permanència i transformació


Benvolguts, benvolgudes, 

Com ja us varem informar fa uns dies per diferents mitjans, des del passat 23 d’abril està en itinerància l’exposició ‘RURART, permanència i transformació (Artesania de muntanya de Catalunya)’. Dita exposició ha estat organitzada per l’Associació Teixit Rural amb la col·laboració d’Artesania Catalunya de la Generalitat de Catalunya, l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i la Societat municipal de desenvolupament turístic de Solsona.

L’exposició estarà en itinerància fins el 31 de maig de 2010 per algunes de les comarques amb les quals s’ha treballat i properament s’exposarà al Ripollès, del 28 de maig al 28 de juny a l’Església de Sant Pere de Ripoll en horari de dijous i divendres de 18.00h a 20.00h i els caps de setmana i festius de 12.00h a 15.00h i de 18.00h a 20.00h. 

Aprofitem l’avinentesa per convidar-vos a la breu inauguració de l’exposició a Ripoll, el dijous 28 de maig a les 20.00h a l’Església de Sant Pere així com agrair-vos que pugueu fer difusió de l’exposició des dels vostres butlletins impresos o digitals o per qualsevol mitjà que creieu adient.

Per a més informació sobre l’exposició podeu consultar el web: www.rurart.net, on trobareu una mostra de fotografies del muntatge de l’exposició a la primera sala expositiva (Solsona, del 23 d’abril fins el 21 de maig de 2009), entre altres informacions.

Agraïm de nou la vostra col·laboració. 

Rebeu una salutació ben cordial,

M. Àngels Auguets
Laura Ibànyez
Associació Teixit Rural
Plaça Turó Sant Magí, 2 - 25280 Solsona, Lleida
info@teixitrural.org
Tel. 675 504 997