31 de maig 2009

JOYA, Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona


Benvolgut/da Sr./Sra.:

Amb motiu de la cel·lebració de JOYA – Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de setembre de 2009 al FAD-Convent dels Àngels (Barcelona), ens complau informar-vos que ja estan obertes les convocatòries per participar a les activitats que estem organitzant per l’esdeveniment.

D’una banda us presentem Joyas à la Carte com una de les plataformes de llançament d’artistes nous i consagrats que tindrà lloc dins de l’àmbit de JOYA a on els dissenyadors podran participar de dues formes diferents: com a expositors i com a expositors amb dret a venda.

D’altra banda entre les exposicions que celebrarem amb motiu de la primera edició de JOYA es troba Materia Prima, amb la col·laboració d’ Artesania Catalunya, que presentarà una mostra dedicada a les matèries primeres en relació amb la joieria contemporània.

Trobareu tota la informació als 2 documents adjunts:

Convocatòria Joyas à la Carte (Showroom i venda) 
Convocatòria Artesania Catalunya – Materia Prima (Exposició) 

Us recordem que la data límit per presentar la vostra candidatura és el 30 de juny.

Per qualsevol dubte o consulta en relació a la convocatoria poseu-vos en contacte amb la organització mitjançant la pàgina web www.joyabarcelona.com o contacteu amb la organització.

Desitgem poder comptar amb la vostra candidatura.

Salutacions cordials,

JOYA – Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona 
Carrer Sant Sever 7 | 08002 | Barcelona | Espanya | Tel. +34 933 183 375