6 de maig 2009

MATER

Us adjuntem informació sobre Mater, la materialoteca. La finalitat de Mater és prestar servei a empreses, professionals, centres tecnològics i universitats. En aquest sentit, Mater proporciona la informació i l’assessorament necessaris sobre materials i les seves tecnologies associades per fer realitat projectes innovadors.

A Artesania Catalunya pensem que és interessant pels artesans estar informats dels nous materials i les seves possibilitats de ser aplicats als oficis, és per això que hem programat una visita guiada a Mater el dia 5 de juny de 12h a 14h. 

La visita es farà en dos temps: 1 hora de presentació de Mater, com s'ha creat, com funciona, i l'explicació de certs materials singulars + 1 hora de visita lliure amb la possibilitat de fer consultes especifiques als responsables de la materialoteca.

Aquesta visita no te cap  cost pels artesans. Per assistir-hi heu d'enviar un correu electrònic a lcamacho@gencat.cat indicant al assumpte "vinc a Mater"

i indicant-nos en el correu el vostre nom i nº de Carnet d'Artesà. Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció.

Un cop s'ompli el grup us confirmarem la vostra inscripció per correu electrònic i us indicarem el punt de trobada.

Atentament,

Artesania Catalunya
Generalitat de Catalunya
Banys Nous, 11, baixos
08002 Barcelona
info@artesania-catalunya.com 
www.artesania-catalunya.com
Tel. 93 467 46 60
Fax 93 467 46 70