31 de maig 2009

OBRA SOCIAL "LA CAIXA"


L’OBRA SOCIAL "LA CAIXA" OBRE LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS A ACTIVITATS CULTURALS D’IMPACTE SOCIAL 

Les arts plàstiques, la música, el teatre, la dansa o la literatura es poden fer servir com a eines per pal·liar problemàtiques de caràcter social. Per aquest motiu, l’Obra Social "la Caixa" obre la convocatòria de Ajuts a Activitats Culturals d’Impacte Social, amb la voluntat d’afavorir l’ús de l’art i la cultura com a instrument que pot incidir en aspectes com el desenvolupament personal i la inclusió social.

Amb aquesta iniciativa, es pretén recolzar a entitats culturals i a artistes plàstics, músics, actors, ballarins, escriptors, etc., que portin a terme activitats culturals que impliquin la participació activa de col·lectius de persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social o marginalitat, prioritzant la seva intervenció en el procés creatiu.

Els projectes hauran de treballar aspectes com el desenvolupament personal, la cohesió i la inclusió social, així com la regeneració social de caràcter comunitari. La presentació de projectes es podrà dur a terme del 8 al 28 de juny de 2009. 

Pots consultar les bases de la convocatòria a www.laCaixa.es/ObraSocial

Servei d’Informació de l’Obra Social Fundació "la Caixa"
Tel.: 902 22 30 40
De dilluns a diumenge, de 9 a 20 h